Kapı İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 08.20 Ders Bitiş Saati 13.30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karataskapi.meb.k12.tr

Adres - Tuzla Bucağı Kapı Mahallesi No 12 01915 Karataş/ ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kapı Köyü´nün 80 hanesi mevcut olup nüfusu 350´dir. Kapı Köyü Karataş´ın batısındadır. Akyatan Gölü ile Akdeniz´in birleşmesisinden dolayı köy bir yarımada gibi olup giriş ve çıkışı aynı yerden olduğu için Kapı Köyü denmektedir. Köyün eski adı Kocakışla Köyüdür. Köyün geçim kaynakları tarım, hayvancılık ve balıkçılıktır

Adres - Tuzla Bucağı Kapı Mahallesi No 12 01915 Karataş/ ADANA

Ulaşım Öğretmenler kendi araçları ile ulaşımı sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 51 km İlçe Merkezine uzaklık 45 km